Apm, Tulcea

Apm
Strada 14 Noiembrie 5
820009 Tulcea
0240 510620
0240 510621
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Agenţia pentru Protecţia Mediului Tulcea este o instituţie publică cu personalitate juridică, în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, cu statut de serviciu public deconcentrat, finanţat de la bugetul de stat. Agenţia pentru Protectia Mediului Tulcea functionează ca instituţie cu personalitate juridică, în baza prevederilor Hotararii de Guvern nr.918/30 august 2010.

  1. Despre noi
  2. Noutăţi

Profil lung
Agenţia pentru Protecţia Mediului Tulcea îndeplineşte atribuţiile Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului la nivel judeţean, în domeniile implementării şi politicilor de mediu, legislaţiei şi reglementărilor în vigoare si coordonează elaborarea planurilor de acţiune la nivel local, îin conformitate cu dispozitiile O.U.G. nr. 195/2005 privind protecţia mediului aprobată cu modificari, prin Legea nr. 265/2006.
Cuvinte cheie:
Deseuri, Monitorizarea Factorilor de Mediu, Solului, Protecţia Mediului, Sol, Mediul Inconjurator, Protecţiei Mediului, Contaminarea Solului, Calitatea Apelor, Mediu Sănătos, Impact Asupra Mediului, Forurile Superioare, Reconstrucţia Ecologică, Calităţii Aerului, Mediu Mai Bun, Afectate de Poluare, Emisii industriale, Radioactivitatea Mediului, Populaţiei un Mediu Sănătos, Aerul Curat, Arii Protejate, Deşeurile, Schimbări Climatice, Factorilor de Mediu
Apm apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Apm!

Împărtășește-ți experiența!